Na Olympijský chléb i české pivo zašli do Českého domu i snowboarďáci Šárka Pančochová a Petr Horák

Čeští olympionici Šárka Pančochová a Petr Horák mají za sebou první disciplínu na olympijských hrách ve slopestyle a ještě než se začnou připravovat na další – Big Air (kvalifikace 19., resp. 21. února), dorazili se podívat do Českého domu.

Moderátor Tomáš Verner si pro ně připravil interaktivní prohlídku domem a představil největší vychytávky a delikatesy. Olympioniky zaujala především impozatní výstava od společnosti Lasvit, vyzkoušeli virtuální realitu na saních a nahlédli do české pekárny přímo v domě, kde samozřejmě ochtunali český chléb. Šárka dokonce neváhala a za barem si načepovala vlastní pivo.

Večer v Českém domě zpříjemnili i oficiální maskoti olympijských her Soohorang a Bandabi, kteří zavítali rovnou na pódium v přízemí a spolu s moderátory bavili nadšené publikum.

Olympionici Šárka Pančochová a Petr Horák během prohlídky Českého domu.
Šárka Pančochová jde na věc. Jak zvládne načepovat české pivo?
Spokojenost. Český dům Šárka s Petrem hodnotí na jedničku.
Petr se Šárkou obdivují v Českém domě výstavu společnosti Lasvit.
A nechyběl ani pokec s Tomášem Vernerem v českém Media House.
Oficiální olympijští maskoti Soohorang a Bandabi v Českém domě. Na pódiu to roztočili s moderátory Tomášem Vernerem a Miroslavem Lencem.
Oficiální olympijští maskoti Soohorang a Bandabi v Českém domě. Na pódiu to roztočili s moderátory Tomášem Vernerem a Miroslavem Lencem.
Oficiální maskoti olympijských her v Českém domě.
I maskot musí v českém domě nosit Raškovku.


Kompletní fotogalerii si můžete prohlédnout zde.