Informace o zpracování osobních údajů

  • Český olympijský výbor, spolek zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou L 4600, se sídlem Benešovská 1925/6, 101 00 Praha 10, IČ: 48546607 (ČOV)

  • Česká olympijská a.s., společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou B 5522, se sídlem Benešovská 1925/6, 101 00 Praha 10, IČ: 25268708 (ČO)

  • Olympic Festival s.r.o., společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 280234, se sídlem Benešovská 1926/6, 101 00 Praha 10 (OF)


ČOV, ČO a/nebo OF zpracovávají v rámci svých činností a předmětů podnikání Vaše osobní údaje v souladu a za podmínek stanovených nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů - GDPR), zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném a účinném znění, a dalšími právními předpisy.

GDPR je dostupné zde.

Obecná směrnice o zpracování osobních údajů v rámci ČOV, ČO a/nebo OF je dostupná zde.

Směrnice o ochraně osobních údajů v rámci kamerového systému ČOV, ČO a OF je dostupná zde.

Konkrétní účely zpracování osobních údajů, kategorie subjektů údajů, rozsah zpracovávaných osobních údajů, dobu zpracování a uchování osobních údajů, formu zpracování osobních údajů, osoby oprávněné a odpovědné za zpracování osobních údajů, informace o zpracovatelích nebo příjemcích osobních údajů, případném předávání osobních údajů do zahraničí, základní technická a bezpečnostní opatření, právní tituly zpracování osobních údajů a další informace o zpracování osobních naleznete v rámci příslušných webových stránek a dokumentů jednotlivých dílčích činností a projektů ČOV, ČO a/nebo OF.

V případě jakýchkoliv otázek týkajících se zpracování Vašich osobních údajů v rámci ČOV, ČO a/nebo OF se neváhejte obrátit na odpovědnou osobu:

JUDr. Jan Exner
exner@olympic.cz
+420 604 650 546

@Olympijský tým: Střelnice UZAVŘENY! Jak nyní doma trénují olympionici? Příklady si mohou vzít i z minulosti. Palba ze vzduchové pistole v paneláku nebo míření na kredenc. MRKNI NA ODKAZ V PROFILU! instagram.com/p/B…
@Olympijský tým: Odvážné účesy jejich vynikající sportovní výkony nezastavily. ✂️ Podívejte se na vzhled à la karanténa našich hvězdných sportovců. Poznáváte se v některém z nich? instagram.com/p/B…
@Olympijský tým: TIP NA VÍKEND! Laďte kanál @olympicchannel a užívejte si naplno jeho olympijskou “knihovnu” včetně legendárního finále v Naganu! ODKAZ V PROFILU! @olympics #film #movie instagram.com/p/B…
@Olympijský tým: "Většina skokanů tvrdí, že nikdy strach neměla. Jsou to jen kecy...," říká nejlepší skokan na lyžích @koudelkaroman Zajímá Tě víc? Mrkni do PROFILU na ODKAZ a poslechni si nový olympijský #podcast #ceskepodcasty @radiozurnal instagram.com/p/B…