Informace o zpracování osobních údajů

Informace a poučení o zpracování osobních údajů


Český olympijský výbor, se sídlem Benešovská 1925/6, 101 00 Praha 10, IČO: 48546607 (ČOV), bude zpracovávat Vaše osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, rodné příjmení, akademický titul, datum narození, doručovací adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa a informace o obdržených oceněních fair play v souvislosti s Vaším členstvím v Českém klubu fair play (ČKFP) a v souvislosti s předáváním Cen Fair Play v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů[1] a zákonem[2], a to pro účely evidence členů ČKFP, zvaní na akce spojené s činností ČKFP, zpracování nominace a pozvání na slavnostní předávání Cen Fair Play. Bez poskytnutí uvedených osobních údajů v tomto rozsahu není naplnění výše uvedených účelů možné.

ČOV bude zpracovávat Vaše osobní údaje ve výše uvedeném rozsahu a pro výše uvedené účely po dobu Vašeho členství v ČKFP, respektive po dobu nezbytně nutnou pro zpracování nominace a slavnostní předávání Cen Fair Play. Vaše osobní údaje budou zpřístupněny pouze oprávněným zaměstnancům nebo spolupracovníkům ČOV, a to pouze v míře nezbytné pro účely zpracování. Vaše osobní údaje budou zpracovávány jak manuálně, tak automatizovaně.

Svým členstvím v ČKFP, případně svou účastí na slavnostním předáváním Cen Fair Play potvrzujete, že jste byl/a informován/a o svých právech souvisejících s ochranou osobních údajů, zejména o svém právu (i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu či doplnění nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, (iv) na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní údaje potřebné pro účely, pro které byly shromážděny či jinak zpracovány, anebo zjistí-li se, že byly zpracovávány protiprávně, (v) na omezení zpracování osobních údajů ve zvláštních případech, (vi) na přenositelnost údajů a taktéž právu (vii) vznést námitku, po níž zpracování osobních údajů bude ukončeno, neprokáže-li se, že existují závažné oprávněné důvody pro zpracování, jež převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami, zejména je-li důvodem případné vymáhání právních nároků, a právu (viii) obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

V případě jakýchkoli dotazů či nejasností se neváhejte obrátit na e-mail jelinkova@olympic nebo telefon 271 730 622.


[1]Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR).
[2]Zákon o zpracování osobních údajů, který bude přijat v návaznosti na GDPR.

Dokument ke stažení najdete zde.

<<< zpět

@Olympijský tým: Domácí vítězství! Triatlonistka @vendulafrintova vyhrála závod Světového poháru v Karlových Varech a obhájila tak loňské prvenství! #czechteam instagram.com/p…
@Lukostřelba: Minulý týden mladí lukostřelci reprezentovali české barvy na Mistroství světa dorostu v terčové lukostřelbě ve španělském hlavním městě, Madridu. Jak obstáli? Čtěte níže: Kvalifikace Junioři - reflexní luk 94. místo David Vítovec s nástřelem 588 bodů 95. místo Josef Křesala s nástřelem 584 bodů 109. místo Matěj Jech s nástřelem 536 bodů (nepostoupil do elimimačních soubojů) Juniorky - reflexní luk 60. místo Klára Grapová s nástřelem 564 bodů Kadetky - reflexní luk 34. místo Aneta Venhudová s nástřelem 631 bodů 56. místo Eliška Novotná s nástřelem 607 bodů 68. místo Nikola Lettlová s nástřelem 588 bodů Juniorky - kladkový luk 24. místo Martina Zikmundová s nástřelem 672 bodů Kadetky - kladkový luk 39. místo Petra Zikmundová s nástřelem 642 bodů 42. místo Karolína Celmanová s nástřelem 631 bodů Eliminace Junioři - reflexní luk David Vítovec nestačil v prvním kole na ruského lukostřelce Damshaeva 0:6. Josef Křesala podlehl v prvním kole britskému závodníkovi Pinderovi 4:6. Juniorky - reflexní luk Klára Grapová si v prvním eliminačním kole poradila se Švýcarkou Pichonnazovou 6:0, v druhém eliminačním kole prohrála souboj s Anou Machado z Brazílie 2:6. Kadetky - reflexní luk Eliška Novotná prohrála souboj v prvním kole s Polkou Ferensovou 4:6. Nikola Lettlová v prvním kole porazila Španělku Leyre Fernándezovou 6:0, v druhém kole nestačila na Němku Reincke 0:6. Aneta Venhudová v prvním kole překolala Litevku Siksnovou 6:2, v druhém kole podlehla Němce Miklosové 1:7. Juniorky - kladkový luk Martina Zikmunová si v prvním kole poradila s Brazilkou Da Silva 137:126, v druhém eliminačním kole o jeden bod skončila v souboji s italskou závodnicí Nataleovou 143:144. Kadetky - reflexní luk Petra Zikmundová skončila v prvním kole, bohužel nestačila na Rusku Snetkovou 139:141. Karolína Celmanová prohrála o jediný bod v prvním elimačním kole s Britkou Bryanovou 138:139. Podrobné výsledky jsou zde: ianseo.net/Details.php?toId=4813 #czecharchery #czechnationalteam #czecharcheryteam #czecharcherynationalteam facebook.com…
@Z_Štybar: Another hard nervous stage in#LaVuelta19 ! I ended this stage in 20th position! I also took 2 bonus seconds in the intermediate sprint which brings me in 19th position overall, 1’32” behind the new GC leader Nicholas Roche Getty Images facebook.com…
@Horolezectví: Podívejte se na pár snímků z finále Mistrovství světa mládeže v lezení na obtížnost v Arcu. Eliška Adamovská zde dokázala vybojovat skvělé 4. místo! Foto: Monika Brkalová facebook.com…
@Český svaz tanečního sportu: Ve Vésce se konaly i dvě soutěže Taneční ligy 2019 hlavní kategorie - Dospělí. Soutěž Taneční ligy 2019 - Dospělí Standard VYHRÁL - 1️⃣. místo si vytančil pár Tomáš Přikryl - Sanela Los Chovancová (1/23), na 2️⃣. místě byl pár Jan Metlický & Ela Kasalová a 3️⃣. skončil pár Daniel Borůvka - Barbora Borůvková. Nejvíce bodů a největší originální pohár si ze soutěže Taneční ligy 2019 - Dospělí Latina odvezl za 1️⃣. místo pár Tomáš Boldiš a Marie Glistová (1/25), na 2️⃣. místě byl pár Martin Tojnar - Kateřina Jozífová a 3️⃣. byl pár Jan Metlicky - Ela Kasalová. Gratulujeme! #TLveska2019 #českýtanečnísport ©️ Foto: Tomáš Klička facebook.com…
@Kriket: Only a few days to go, Six Nations going head to head over 11 matches, guaranteed to produce levels of drama almost as high as the 4th day of the 3rd Ashes test* *Ben Stokes levels of brilliance neither guaranteed nor possible, I mean seriously, he's a one of a kind. facebook.com…
@Tanec: Ve Vésce u Olomouce byla soutěžemi Taneční ligy 2019 zahájena druhá část sezóny na domácích taneční parketech. Soutěž Taneční ligy 2019 kat. Junior II Standard VYHRÁL pár Dominik Veverka - Julie Kasálková (1/17), na 2️⃣. místě skončil pár Mikuláš Svěntý & Julia Procházková a 3️⃣. byl pár Jan Vlček - Petra Příplatová. V soutěži Taneční ligy 2019 kat. Junior II Latina byl na 1️⃣. místě pár Vojta Kovárník & Anička Jišková, na 2️⃣. místě skončil pár Matyáš Felcman - Lucie Růžičková a 3️⃣. byl pár Jakub Novotný - Barbora Bobková. Gratulujeme! #TLveska2019 #českýtanečnísport ©️ Foto: Tomáš Klička facebook.com…
@A_Choupenitch: Oficiální cover videoklipu k songu Víme oba & DJ Wich. Už se těšíš na premiéru? Tak sleduj zítra moje socials a Under Armour facebook.com…
@J_Kulhavý: Flying office ✈️ facebook.com…
@Atletika: Co říkáte na takovýhle finiš? :D facebook.com…
@Horolezectví: Eliška Adamovská se v dnešním finále Mistrovství světa mládeže v lezení na obtížnost umístila na skvělém 4. místě! Dnes večer bylo v Arcu na programu finále Mistrovství světa mládeže v lezení na obtížnost kategorie A a juniorek. Do finále v kategorii juniorek se probojovala Eliška Adamovská. Eliška postupovala jak z kvalifikace tak ze semifinále ze 4. místa. Ve finále pak svou pozici udržela. Gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci! Vyhrála Italka Laura Rogora, stříbrnou pozici obsadila Francouzka Nolwenn Arc, bronz bere Američanka Brooke Raboutou. Mistrovství světa dále pokračuje kvalifikací v boulderingu a v lezení na rychlost. Foto: Monika Brkalová facebook.com…
@Autoklub: Na Andrlově chlumu v Ústí nad Orlicí dnes padl loňský traťový rekord Miloše Beneše.⏱⏱ Postaral se o to Sebastien Petit, který jel už včera velmi rychle, a to startoval na Ústecké 21 poprvé. Nový rekord má hodnotu 1:42.83. Do Ústí se ještě vrátíme, teď jen pár fotografií ze soboty. foto: Tomáš Kaňa, Vandraq Studio Ústecká 21 facebook.com…
@Biatlon: „To už je trochu vyšší level, přijíždět na závěrečnou stojku z prvního místa,“ říkala Lucie Charvátová po stíhacím závodě, ve kterém jí proklouzla mezi prsty třetí medaile. Ale byl to povedený šampionát. :-) biatlon.cz/lucie…
@Basketbal: Jaký moment z kvalifikace o FIBA Basketball World Cup si budou pamatovat Ondřej Balvín, Jakub Šiřina a Víták Krejčí? #rvisejakolev #czechrepublicgotgame facebook.com…
@Golf: XXX. Hungarian Junior Open Championship - Panonia Golf & Country Club (Maďarsko, par 72) Konečné výsledky ➡️ bit.ly/2ZnkWru U21 Open Boys 1. David Soukup E (71, 74, 71) U16 Open Girls 3. Barbora Bujáková +7 (72, 76, 75) U18 Open Girls 2. Lenka Nebeská +2 (72, 73, 73) v play-off 7. Julie Hofmanová +32 (86, 84, 78) FOTO Ivan Paggio/Golf.cz facebook.com/cgf.cz…