Informace o zpracování osobních údajů

Informace a poučení o zpracování osobních údajů


Český olympijský výbor, se sídlem Benešovská 1925/6, 101 00 Praha 10, IČO: 48546607 (ČOV), bude zpracovávat Vaše osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, rodné příjmení, akademický titul, datum narození, doručovací adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa a informace o obdržených oceněních fair play v souvislosti s Vaším členstvím v Českém klubu fair play (ČKFP) a v souvislosti s předáváním Cen Fair Play v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů[1] a zákonem[2], a to pro účely evidence členů ČKFP, zvaní na akce spojené s činností ČKFP, zpracování nominace a pozvání na slavnostní předávání Cen Fair Play. Bez poskytnutí uvedených osobních údajů v tomto rozsahu není naplnění výše uvedených účelů možné.

ČOV bude zpracovávat Vaše osobní údaje ve výše uvedeném rozsahu a pro výše uvedené účely po dobu Vašeho členství v ČKFP, respektive po dobu nezbytně nutnou pro zpracování nominace a slavnostní předávání Cen Fair Play. Vaše osobní údaje budou zpřístupněny pouze oprávněným zaměstnancům nebo spolupracovníkům ČOV, a to pouze v míře nezbytné pro účely zpracování. Vaše osobní údaje budou zpracovávány jak manuálně, tak automatizovaně.

Svým členstvím v ČKFP, případně svou účastí na slavnostním předáváním Cen Fair Play potvrzujete, že jste byl/a informován/a o svých právech souvisejících s ochranou osobních údajů, zejména o svém právu (i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu či doplnění nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, (iv) na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní údaje potřebné pro účely, pro které byly shromážděny či jinak zpracovány, anebo zjistí-li se, že byly zpracovávány protiprávně, (v) na omezení zpracování osobních údajů ve zvláštních případech, (vi) na přenositelnost údajů a taktéž právu (vii) vznést námitku, po níž zpracování osobních údajů bude ukončeno, neprokáže-li se, že existují závažné oprávněné důvody pro zpracování, jež převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami, zejména je-li důvodem případné vymáhání právních nároků, a právu (viii) obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

V případě jakýchkoli dotazů či nejasností se neváhejte obrátit na e-mail jelinkova@olympic nebo telefon 271 730 622.


[1]Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR).
[2]Zákon o zpracování osobních údajů, který bude přijat v návaznosti na GDPR.

Dokument ke stažení najdete zde.

<<< zpět

@Squash: Dan Mekbib a Anna Serme se dnes představí v hlavní soutěži MS 2019 v Chicagu. Danovi bude soupeřem Skot Alan Clyne a Anně Angličanka Emily Whitlock. DRŽÍME PALCE ✊✊✊ facebook.com…
@Lyžování: Ester Ledecká si znovu dojela pro stupně vítězů! Na Světovém poháru v Secret Garden byla druhá a zajistila si malý křišťálový glóbus czech-ski.com…
@A_Hlaváčková: Snazim se,kdyz to manzel prisel zkontrolovat,ale@stejne me trener a tanecnik uhnal I tried harder when my husband came to check me out but still got run down by my teacher PS: @fabriziosestini said my english doesnt make sense but people will understand if they are creative
@Český krasobruslařský svaz: 150,89 bodů pro Martina Bidaře a Hannu Abrazevich na Open Ice Mall Cup 2019 v Izraeli a celkové 4. místo
@Curling: Dnešní prezentace curlingu během uzavírání kluziště na Letné #ceskycurling facebook.com/cesky…
@J_Kulhavý: 3rd stage done. Now it looks more as good training for Cape Epic , intensity coming slower, but I feel better day by day.. facebook.com…
@Český svaz tanečního sportu: #mistři #mčrlatina2019 #mládež #youth #czechdancesport #českýtanečnísport facebook.com…
@Basketbal: Kvalifikační #FIBAWC derniéra už zítra od 17 hodin na webu ČT sport. #rvisejakolev #ThisIsMyHouse facebook.com…