Nutrend zůstává oficiálním dodavatelem ČOV

Tiskové zprávy
Tiskové zprávy
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Zástupci Českého olympijského výboru podepsali s vedením olomoucké firmy Nutrend smlouvu o dodávce speciálních sportovních doplňků výživy na další čtyřletý olympijský cyklus.

Nutrend bude jako jediný český výrobce dodávat sportovní doplňky výživy pro Český olympijský tým v letech 2013 až 2016, tedy pro hry v ruském Soči a brazilském Riu. „Jsme rádi, že můžeme spolupracovat se špičkovou českou firmou v oblasti doplňků výživy pro sportovce,“ řekl šéf mise pro nadcházející olympijské hry Martin Doktor.

Ten při příležitosti prodloužení smlouvy podnikl do olomoucké výroby Nutrendu inspekční cestu. „Nutrend je pro nás záruka kvality a především profesionálního přístupu v dodržování všech pravidel, která jsou spojena s výživou vrcholových sportovců. Oceňujeme, že se na složení všech přípravků můžeme spolehnout,“ dodal dvojnásobný olympijský vítěz Doktor.

Nutrend dlouhodobě spolupracuje s Antidopingovým výborem, který na základě prověrky a zpráv Státní zdravotní a potravinářské inspekce firmu doporučuje jako spolehlivého výrobce.

„Neustále vyvíjíme nové technologie, inovujeme a rozvíjíme své možnosti. Díky tomu jsme už několik let absolutní jedničkou na trhu. Velmi si vážíme dlouhodobé spolupráce s Českým olympijským výborem. Chápeme ji jako ocenění naší práce i motivaci do budoucna," podotkl generální ředitel společnosti Nutrend Richard Zedník.

líbil se ti článek?