Rozdejte si to s Nadalem a vyhrajte cestu do Singapuru 2010!

Tiskové zprávy
Tiskové zprávy
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Máte chuť si to rozdat se světovými sportovci a ještě vyhrát atraktivní cenu? Pak jsou následující řádky určeny přesně pro vás. Soutěž o cestu na na únorovou zimní olympiádu do Vancouveru už skončila, ale na webové stránce thebestofuschallenge.olympic.org lze nadále soutěžit o zájezd na první olympijské hry mládeže (Youth Olympic Games). Ty v srpnu 2010 uspořádá Singapur.

Máte chuť si to rozdat se světovými sportovci a ještě vyhrát atraktivní cenu? Pak jsou následující řádky určeny přesně pro vás. Soutěž o cestu na na únorovou zimní olympiádu do Vancouveru už skončila, ale na webové stránce thebestofuschallenge.olympic.org lze nadále soutěžit o zájezd na první olympijské hry mládeže (Youth Olympic Games). Ty v srpnu 2010 uspořádá Singapur.

Jak soutěž probíhá? Ve virtuálním prostoru si to můžete rozdat s nejslavnějšími sportovci světa ve velmi neortodoxních disciplínách! Na webové stránce thebestofuschallenge.olympic.org najdete řadu krátkých videí, v nichž vystupují například tenista Rafael Nadal, plavec Michael Phelps, atlet Asafa Powel a další. Každé video je výzvou k soutěži.

Například zadání Nadalovy soutěže je následující: kolik tenisových míčků uchopíte a udržíte po dobu 30 vteřin? Na videu vidíte, jak sympatický Španěl hekticky nabírá míčky z koše a strká si je mezi nohy, pod bradu nebo do podpaží...

A pak je řada na vás. Stačí nahrát video, ve kterém se pokusíte jeho výkon překonat, a toto video pak jednoduše nahrát na webovou stránku. Na ní si mimochodem můžete prohlédnout pokusy těch, kteří si to už s Nadalem na dálku rozdali a své výkony zaznamenali na kameru. A třeba se inspirovat k originálnějšímu pojetí netradiční disciplíny. Můžete si vybrat pochopitelně jiného sportovce než Nadala nebo si dokonce vymyslet soutěž vlastní a nechat ostatní lidi, aby s vámi soutěžili.

Nahrávání videí má několik podmínek, například na sobě nesmíte mít produkty, na nichž by bylo viditelné logo jiné společnosti než oficiálních partnerů MOV nebo ve videu používat hudbu, pokud jste ji nesložili sami.

Soutěž probíhá do konce února. Poslední únorový den bude vyhlášen vítěz, který získá zájezd do Singapuru.

Oficiální stránka soutěže
Profil soutěže na Facebooku
Kanál soutěže na Twitteru

líbil se ti článek?