Buďte součástí olympijské historie! Navrhněte medaile pro Olympijské hry mládeže

YOG 2020
YOG 2020
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Nečekejte a vytvořte kus olympijské historie! Mezinárodní olympijský výbor znovu vyzývá mladé designéry a fanoušky po celém světě, aby se stali tvůrci medailí pro Zimní olympijské hry mládeže v Lausanne 2020. Stačí vymyslet nápaditý design, který zaboduje u poroty složené z mladých reportérů a ambasadorů. Vítězný designér získá výlet do Lausanne, zúčastní se slavnostního zahájení a nebude chybět u předávání medailí sportovcům.

Jak na to?

Na webových stránkách ZDE najdete všechny potřebné informace k požadavků. Je dobré mít na paměti, že design bude použitý pouze na přední stranu medailí a měl by souznít s idejemi Olympijských her mládeže. Soutěž odstartovala 14. února 2019 a potrvá do 8. dubna 2019.

Návrhy bude mimo jiné hodnotit Slovenka Danka Barteková, bronzová olympijská medailistka ve střelbě a zároveň předsedkyně koordinační komise Mezinárodního olympijského výboru. Také Virginie Faivreová, lyžařská freestylová legenda nebo Viviane Moreyová, děkanka odborné školy uměleckoprůmyslové a komunikační, jejíž žáci vytvořili pro Olympijské hry mládež 2020 maskota.

Vítězný návrh bude vybrán na konci dubna 2019.

líbil se ti článek?