Semináře v Praze a Brně prozradí, jak získat sportovní stipendium v USA

Oficiální
Oficiální
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Chtěli byste sportovat a studovat v USA a nevíte jak na to? Agentura Sport&university zve všechny zájemce na bezplatný seminář, který proběhne hned ve dvou českých městech – 19. září v Americkém centru na Velvyslanectví USA v Praze, 25. září v Moravské zemské knihovně v Brně a 2. října na Ekonomické univerzitě v Bratislavě.

Na semináři budou prezentovány veškeré základní informace o studiu a především o možnostech získání sportovních a akademických stipendií na univerzitách USA. Semináře budou rozdělené do dvou částí: Studium na univerzitách v USA a sportovních stipendia na univerzitách v USA. Tyto semináře jsou určené nejen pro studenty středních škol, ale také pro studenty vysokých škol, kteří mají možnost přestoupit na univerzitu do USA.

Sportovci mohou získat plné, částečné nebo také akademické stipendium, a to na základě dobrých sportovních dovedností a jazykových znalostí. Stipendium může v některých případech pokrýt veškeré náklady spojené se studiem. Sportovec podepisuje stipendijní smlouvu s univerzitou vždy na jeden školní rok a reprezentovat univerzitu v daném sportovním odvětví může maximálně po dobu čtyř let.

Bližší informace najdete na stránkách www.stipendia.cz.

líbil se ti článek?