Alpine Pro bude oblékat české olympioniky v Soči i Riu

Tiskové zprávy
Tiskové zprávy
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Spolupráce Českého olympijského výboru a společnosti Alpine Pro pokračuje. V pátek 18. ledna 2013 podepsali zástupci obou stran smlouvu o partnerství na další čtyřleté období. Česká oděvní společnost, která slavila úspěch se svojí první olympijskou kolekcí pro zimní olympijské hry 2010 i s oblečením pro české olympioniky v Londýně, bude oficiálním partnerem Českého olympijského týmu v letech 2013-2016.

Oba partneři už vyhlíží směrem k Soči 2014 a Rio de Janeiru 2016. „Alpine Pro se osvědčilo. Oblečení pro Vancouver bylo originální a pozitivně ho přijali sportovci, široká veřejnost i zahraniční média. Potom přišel enormní úspěch holínek a celé kolekce pro Londýn a ten nás utvrdil v tom, že přemýšlíme stejně a chceme společně pokračovat,“ řekl předseda ČOV Jiří Kejval. „Už připravujeme kolekci do Soči, fanoušci se mají opět na co těšit,“ dodal.

U předchozích dvou olympijských kolekcí si mohli zájemci jednotlivé artikly, které oblékají olympionici, poprvé zakoupit. „Celkově se prodalo přes 190 tisíc kusů,“ prozradil generální ředitel Alpine Pro Ivan Vodička. „U kolekce pro Vancouver jsme byli s počtem nabízených kusů opatrní a připravili jsme do prodeje téměř 26 tisíc produktů. Zájem byl obrovský a předčil naše očekávání. Tomu jsme přizpůsobili další nabídku olympijského oblečení,“ doplnil Vodička. Olympijská kolekce Alpine Pro je tak nejúspěšnějším příkladem sportovního merchandisingu v českých podmínkách.

„Pokračování partnerství je pro nás novou výzvou a potvrzením, že odvádíme dobrou práci,“ prohlásil spolumajitel Alpine Pro Václav Hrbek. „Nesmírně si ceníme spolupráce s ČOV a je pro nás ctí dodávat oblečení a vybavení nejlepším českým sportovcům. Pevně věříme, že na dosavadní úspěchy navážeme,“ přeje si za celou společnost Ivan Vodička.

Podpis smlouvy proběhl symbolicky na půdě Alpine Pro, v prodejně v OC Nový Smíchov.

líbil se ti článek?