Další šance! Semináře v Praze a Brně nabídnou vše o studiu v USA

Tiskové zprávy
Tiskové zprávy
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Láká vás studium za velkou louží a nevíte, jak na to? Máme pro vás tip. Studium na univerzitách USA už nemusí být jen vaším snem. Vše podstatné se dozvíte na bezplatném semináři, který pořádá agentura Sport&university ve spolupráci s Fulbrightovou komisí a StudyUSA. Semináře proběhnou 28. března v Brně a 5. dubna v Praze.

Zástupci agentury na nich prezentují veškeré základní informace o studiu a možnostech získání akademických a především sportovních stipendií na univerzitách v USA. Každý sportovec má totiž své osobní ambice a své požadavky. Kritérií pro výběr vhodné univerzity však bývá mnoho. Mezi základní patří kvalita vzdělání na univerzitě, sportovní úroveň univerzitního týmu, atraktivita lokality univerzity, ale v neposlední řadě také výše školou nabízeného stipendia. Najít tu správnou univerzitu je mnohdy pro českého studenta složité a časově náročné.

Agentura Sport&university proto pro vás může být tou správnou volbou - studium v USA zprostředkovává již déle než deset let. Bližší informace najdete na stránkách www.stipendia.cz

líbil se ti článek?