Večeře se sportovcem: Fanoušci přijali pozvání od pětibojaře Kufa a plavkyně Baumrtové

Tiskové zprávy
Tiskové zprávy
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Po olympijských hrách se znovu naplno rozjela soutěž „Večeře se sportovcem“, do které se můžete zapojit skrz mobilní aplikaci Czech Team. V září a říjnu pozvali fanoušky na dobré jídlo moderní pětibojař Jan Kuf a znakařka Simona Baumrtová.

Povečeřet u jednoho stolu s českým olympionikem je pro fanoušky velký zážitek. Nikde jinde totiž nemají možnost zeptat se sportovce přímo na otázky, které je nejvíce zajímají.

V zářijovém sedmém kole soutěže pozval moderní pětibojař Jan Kuf výherkyni Karolínu i s maminkou na sushi do jedné z pražských restaurací. Dvojice přijela za Honzou až z Děčína a vyprávěla, že jeho vystoupení v Riu sledovala na velkoplošné obrazovce v Olympijském parku Rio-Lipno.

Řešil se hlavně sport, neboť čtrnáctiletá Karolína závodně lyžuje. Řeč ale přišla také na jídlo a Kuf vyprávěl zážitky z pokrmů, které ochutnal po celém světě. Výherkyně učil také správnému držení čínských hůlek.

„Honza je milý a sympatický kluk, večeři jsme si s maminkou moc užili. Nečekala jsem, že bude mít tolik zážitků i mimo sport,“ uvedla Karolína, jež si na závěr s olympionikem pořídila selfie.

V říjnu zvala na večeři půvabná znakařka Simona Baumrtová, za kterou přijel do Prahy z Hradce Králové fanoušek Petr s bratrem.

Doprovod si vzala i Simona – a sice přítele Kryštofa, jenž pracuje jako fyzioterapeut u reprezentace skokanů na lyžích. Kromě plavání proto přišla řeč i na zimní sporty a Baumrtová se svěřila, že by si ráda skoky na lyžích na vlastní kůži vyzkoušela.

Výhercům také přinesla dárek: věci z olympijské kolekce či podepsanou plaveckou čepici. „Večeři jsme si užívali od první minuty. Simona je sympatická a krásná mladá slečna, s Kryštofem byla sranda a prozradil nám něco ze skokanského zákulisí,“ chválil si Pavel.

Na listopadovou večeři s desetibojařem Adamem Sebastianem Helceletem jsou již registrace uzavřeny, ale v prosinci se těšte na pozvání od tenistky a letošní fedcupové šampionky Barbory Strýcové.

Aplikace ke stažení pro Android zde: https://goo.gl/nt5Ilb.

Aplikace ke stažení pro iOS zde: https://goo.gl/TLHUlU.

líbil se ti článek?