Soutěž o nejhezčí startovní rovinky s partnerem KOH-I-NOOR HARDTMUTH

Olympijský běh
Olympijský běh
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Ročník 2016 T-Mobile Olympijského běhu byl ve znamení dvojnásobného počtu běžců, závodů i škol, zároveň bylo pro účastníky připraveno mnoho novinek. Vzhledem k tomu, že většinu z 50ti tisíc účastníků tvoří děti v rámci dopoledních školních běhů, významnou novinkou bylo partnerství se společností Koh-i-noor Hardtmuth. Na všechny školy tak s předstihem putovala balení kříd, aby si na každé škole mohli vyzdobit start závodu a zapojit se tak do soutěže o nejhezčí startovní rovinku.

„Máme velkou radost, že se téměř zdvojnásobil počet škol a hlavně kolik z nich se kreativně zapojilo do soutěže a posílali nám nejen fotografie ale i vlastní videa s tím, jak si užili svojí oslavu Olympijského dne právě u nich,“ hodnotí akci marketingový ředitel ČOV Marek Tesař. Porota složená mimo jiné z ambasadorek běhu Evy Vrabcové NývltovéKateřiny Neumannové vybrala 5 škol s nejhezčími startovními rovinkami, které obdrží více než 20kg balení kříd Koh-i-noor Hardtmuth. Radost z úspěchu letošního ročníku mají i zástupci společnosti Koh-i-noor Hardtmuth.

„S velkým potěšením jsme sledovali obrovský zájem jak základních škol zapojit se do této výjimečné sportovní akce, tak a to především, nadšení dětí samotných společně se věnujících tak „obyčejným“ aktivitám, jako je kreslení či běh. Jsme přesvědčeni o nutnosti pořádání tvůrčích či sportovních aktivit, které děti tak potřebují pro rozvoj svých osobností,“ doplňuje hodnocení akce místopředseda představenstva Koh-i-noor Hardtmuth Vlastislav Bříza.

„Jako sportovkyně a máma jsem moc ráda, kolik škol letos oslavilo Olympijský den pohybem, kterého dnes mají děti stále méně. Vybrat pět nejhezčích obrázků bylo velmi těžké, všechny jsou moc povedené. Je skvělé, že si děti svůj den užili po sportovní i umělecké stránce“, gratuluje školám zlatá olympionička Kateřina Neumannová.

Vítězné ZŠ:

ZŠ Hrabová - Ostrava

ZŠ Palachova – Ústí nad Labem

ZŠ Hlubočky - Hlubočky

ZŠ Lenešice - Lenešice

ZŠ Hošťálkovice - Ostrava

líbil se ti článek?