Dětské tábory nebo práce v Olympijském parku. Nasajte během her pravou brazilskou atmosféru

Tiskové zprávy
Tiskové zprávy
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Už jen necelé tři měsíce odkrajujeme do startu olympijský her v Rio de Janeiru. Pro fanoušky, kteří se nechystají podpořit české sportovce přímo v Brazílii, připravujeme bohatý program v Olympijském parku na Lipně. A zkrátka nepřijdou ani děti.

Během olympiády se bude sportovat i fandit kolem celého Lipna. V parku bude mít studio Česká televize, večer je zajištěna zábava, koncerty nebo laser show. A věřte, že právě tam nasajete tu pravou atmosféru!

Olympijské tábory

Novinkou jsou Dětské olympijské tábory, z nichž ten největší bude ve vesničce Olšina nedaleko lipenské přehrady. Přihlásit se na něj mohou děti ve věku 8 – 14 let.

Jeho základem bude vedle zajímavého sportovního programu i setkání s bývalými olympioniky nebo hry v přírodě. „Děti si užijí třeba i brazilský karneval, samozřejmostí je návštěva sportovišť v samotném Olympijském parku,“ řekl Jan Plachý, šéf sportovního programu.

Více informací o olympijské vesničce včetně přihlášky najdete zde.

Dobrovolníci v parku

Podobně jako během her v Soči se můžete na chodu parku podílet coby dobrovolníci. Odměnou vám bude olympijská kolekce oblečení, nespočet zážitků a hlavně možnost poznat spoustu zajímavých lidí a kamarádů. Ubytování i strava jsou zdarma.

Přihlášku stačí vyplnit zde.

Olympijská Roadshow

Ještě než ale vypukne šílenství spojené se zápolením pod pěti kruhy, máte možnost ve vybraných jihočeských městech (Písek, Tábor, Strakonice, Hluboká nad Vltavou, České Budějovice a Jindřichův Hradec) navštívit Olympijskou Roadshow.

Akce je určená pro širokou veřejnost, především však pro žáky základních a středních škol. Ti si budou moc vyzkoušet rugby, golf i stolní tenis. V doprovodné kulturní vložce dokonce vystoupí i brazilští tanečníci.

Olympiáda se blíží, prožijte ji s námi. A nezapomeňte, že se během her nebude fandit jen na Lipně, ale i v parcích v Ostravě, Pardubicích a Plzni.

BUĎTE SOUČÁSTÍ NAŠEHO TÝMU!

Sledujte novinky na našem webu olympijskeparky.cz, Facebooku ČOT, Facebooku Česko sportujeInstagramu ČOT!

A hlavně nezapomínejte odebírat skvělá videa na našem Youtube kanále ČOT!

Bude to nejdelší jízda tohoto léta!

líbil se ti článek?