Olympionici se zabydlují v pražském Quadriu. Obchodní centrum se stává oficiálním podporovatelem ČOT

Rio 2016
Rio 2016
2 Minuty čtení
2 Minuty čtení

Obchodní centrum Quadrio na Národní třídě se stalo pro roky 2016 až 2018 oficiálním podporovatelem Českého olympijského týmu (ČOT). Ten v obchodním centru zřídí zázemí pro své sportovce, Fan Zone pro fanoušky českých olympioniků i prodejnu s produkty z merchandisingu Czech Teamu. První společnou akcí Českého olympijského týmu a OC Quadrio bude představení kolekce oblečení pro české olympioniky na Olympijské hry v Riu, které se uskuteční za plného provozu centra 26.května 2016.

„Smyslem spolupráce je jak dlouhodobá podpora našich akcí, tak zprostředkování možnosti potkat se tváří tvář se sportovci. Snažíme se Český olympijský tým co nejvíce otevřít fanouškům,“ uvedl předseda ČOV Jiří Kejval.

„Proto se v prvním patře centra otevře unikátní prostor Fan Zone Czech Team pro setkání olympioniků s veřejností a médii,“ přiblížil obrysy spolupráce marketingový ředitel ČOV Marek Tesař.

Do Fan Zone se přesune i tradiční fasování oblečení před odletem do Brazílie. „Jsem si jistý, že pro sportovce to bude skvělý zážitek. Fasování oblečení je pro ně prvním reálným setkáním s olympijskými hrami, poprvé na něj dýchne olympijská atmosféra. Chtěli jsme jim poskytnout důstojné prostředí, ve Fan Zone v OC Quadrio jsme takové našli,“ uvedl šéf české výpravy do Ria Martin Doktor.

„Podpora české olympijské výpravy pro nás byla jasnou volbou, protože hodnoty olympismu, jako jsou pravidla fair play, vytrvalost i touha neustále na sobě pracovat je nám velice blízká a odráží se i v našem přístupu k podnikání. Sportovci i členové doprovodů u nás budou mít veškerý komfort a servis. Budou mít možnost si oblečení v klidu vybrat a vyzkoušet jako v klasickém obchodě. Stejně tak zde budou moci využít pohodlí relaxační zóny,“ uvedl zástupce vlastníka OC Quadrio Pavel Semrád, ředitel Asset Managementu pro ČR a SR, CPI Property Group.

Do Fan Zone za sportovci, nákupy i kulturou

Ve Fan Zone budou fanoušci mít i exkluzivní možnost pořídit si produkty z merchandisingu Czech Teamu. „Fan Shop se otevře spolu s Fan Zónou 27. 5. 2016. Sportovní fanoušci tedy budou vědět, že existuje místo, kde se mohou kdykoliv potkat se známými sportovci. Obchodní centrum Quadrio se tím pádem stává jakýmsi domovem Českého olympijského týmu v Praze,“ doplňuje Marek Tesař.

Ve Fan Zone bude v průběhu celého roku připraven program spojený s olympijským hnutím nebo historií sportu. Fanoušci se tak budou moci zúčastnit například autogramiád nebo křtů knih s olympijskou nebo sportovní tematikou, výstav, projekcí apod.

Program společných akcí ČOV a OC Quadrio bude k nalezení na FB Olympijský tým nebo webu www.fandimevquadrio.cz.

Oficiální tiskovou zprávu si můžete stáhnout zde.

Foto: Jan Malý/www.fotomaly.cz

líbil se ti článek?