Přihlaste se do programu managementu sportu pro ženy

Rovná příležitost
Rovná příležitost
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Pracujete ve sportovní organizaci a máte v ní rozhodovací pravomoci? Jste žena, která dobře hovoří, rozumí a píše anglicky? Máte zájem se vzdělávat a rozšiřovat síť kontaktů? Pak se můžete přihlásit do evropského projektu SUCCESS, jehož partnerem se stal Český olympijský výbor.

Pro tento Školící program managementu sportu hledáme osm žen, které do své sportovní organizace přenesou a zrealizují nápady získané během projektu.

Do 11. dubna 2016 se mohou přihlásit všechny ženy (jak zaměstnankyně, tak dobrovolné činovnice), které se aktivně podílejí na rozhodovacím procesu v rámci své sportovní organizace.

Veškeré potřebné dokumenty najdete zde. Elektronickou přihlášku můžete vyplnit zde.

V případě dotazů se neváhejte obrátit na koordinátorku projektu Radanu Kubešovou na emailu kubesova@olympic.cz.

Tématy programu, jehož cílem je přispět ke zvýšení počtu žen na vedoucích pozicích ve sportu, jsou strategický management, management lidských zdrojů, finanční management, marketing a organizace velkých sportovních akcí. Veškeré výdaje spojené s účastí na projektových aktivitách jsou hrazeny z rozpočtu projektu.

Mezi hlavní aktivity patří mezinárodní školení v Římě (říjen 2016) a Paříži (květen 2017) a závěrečná konference v Bratislavě (září 2017), spolupráce s mentorkami, analýza aktivit ve sportovních organizacích a následné využití zkušeností, kontaktů a nápadů pro změny v praxi.

Projekt inicioval Chorvatský olympijský výbor, vedle ČOV se zapojily také národní olympijské výbory z Francie, Itálie, Litvy a Slovenska. Program, jehož se zúčastní vždy osm žen z každé země, je v souladu s činností Komise rovných příležitostí ve sportu ČOV.

líbil se ti článek?