Mobilní aplikace ČOT pro Olympijské hry v Riu!

Rio 2016
Rio 2016
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

K fandům míří nová aplikace LOH 2016, která zprostředkuje sportovní zážitky i těm, kteří se do Ria nedostanou. Zájemcům přinese nejen kompletní soupisku sportovců českého týmu včetně nominací, exkluzivní rozhovory, články, podrobné zpravodajství z jednotlivých disciplín, aktuality přímo z olympiády, soutěže, videa, informace o členech národního týmu, ale i další unikátní obsah ze zákulisí olympijského světa.

"Appka", která spatřilo světlo světa 1. února letošního roku, navazuje na úspěšnou aplikaci ZOH 2014. Ta vyhrála 1. místo v soutěži Mobilní aplikace roku v kategorii Marketingová inspirace, stáhlo si ji 250 000 fanoušků. Nová aplikace LOH 2016 je k dispozici zcela zdarma jak ve verzi pro Android tak pro iOS.

Aplikace ke stažení pro Android zde: https://goo.gl/nt5Ilb.

Aplikace ke stažení pro iOS zde: https://goo.gl/TLHUlU.

Nyní "appka" nabízí odpočet dní zbývajících do olympiády a každý den 3 nové zajímavosti ze světa naší reprezentace. Na hlavní obrazovce je dále k dispozici přehledný výpis aktualit, který lze intuitivně upravit podle preferencí.

Nové soutěže

Díky mobilní aplikaci a soutěži Večeře se sportovcem můžete soutěžit o sedm večeří s opravdovými špičkami sportovního světa – stačí se jen přihlásit pomocí e-mailu nebo FB účtu a zájemce bude automaticky zařazen do hry. Každý měsíc se bude soutěžit o jednu večeři, uzávěrka kola je vždy 15. den v měsíci. Výherce večeře si může vzít s sebou jednu další osobu.

Zajímavou soutěží je i Sportovec na drátě, exkluzivně pro zákazníky T-Mobile. V jejím rámci stačí v "appce" zaregistrovat své telefonní číslo a položit vybraným osobnostem otázku. Sportovci pak na nejzajímavější dotazy osobně telefonicky odpoví. Audiozáznamy rozhovorů budou pro ostatní fandy rovněž k dispozici v aplikaci.

líbil se ti článek?