Bezpečně v Riu: Pomůže vám aplikace CZ HELP

Rio 2016
Rio 2016
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Chystáte se na olympijské hry v Riu de Janeiru? Pak by se vám mohlo hodit pár bezpečnostních tipů a aplikace CZ HELP. A pokud ještě nemáte vstupenky, jsou stále v prodeji u oficiálních prodejců IBTravel, SLAN tour a ČEDOK. Lze je zakoupit volně i v rámci balíčků se zájezdy, a to za akční ceny.

Riu de Janiero se přezdívá „Úžasné město“. Z Cukrové homole je krásný výhled na město se známými plážemi Copacabana a Ipanema. Z hory Corcovado na něj shlíží gigantická socha Krista Vykupitele. Rio však dokáže být i nebezpečné.

Jak se vyhnout různým problémům?

To se dozvíte ve videu plném užitečných tipů, které najdete ZDE. „Jsme rádi, že v rámci zajištění bezpečnosti spolupracujeme s Ministerstvem zahraničních věcí, potažmo s resortem Ministerstva vnitra,“ uvedl Petr Graclík, generální sekretář Českého olympijského výboru.

Šikovným pomocníkem na cestách může být aplikace CZ HELP. Ta na jednom místě obsahuje téměř vše podstatné pro vaši bezpečnost v Riu, ať už se jedná o spojení na místní ambulanci, kontakt na speciální olympijskou linku Konzulátu České republiky nebo na linku pomoci CZ HELP. Najdete zde také návody na první pomoc a na řešení dalších životních situací, mapy a další informace.

Více se dozvíte ZDE, další zajímavé tipy najdete také na Facebooku.

líbil se ti článek?