Mobilní aplikace ZOH 2018 přináší olympijské hry na dotyk ruky

Pchjongčchang 2018
Pchjongčchang 2018
2 Minuty čtení
2 Minuty čtení

Ačkoliv se nadcházející Zimní olympijské hry uskuteční až v daleké Jižní Koreji, budou mít fanoušci dění v českém týmu k dispozici doslova na dotyk ruky. Mobilní aplikace z dílny T-Mobile, tentokrát pod názvem ZOH 2018, opět nabídne nejen podrobné zpravodajství, exklusivní informace ze zákulisí, detailní informace o všech reprezentantech, online reportáže, výsledkový servis, ale také soutěž o mobilní telefony.

Olympijské hry v korejském Pchjongčchangu sice odstartují až 9. února, ale díky nové mobilní aplikaci se na ně mohou čeští fanoušci připravovat stejně intenzivně jako reprezentanti už teď. V aplikaci jsou uživatelům k dispozici videa, novinky z olympijského dění a také detailní program Her, který umožňuje nastavení notifikací na jednotlivé události – fanouškům s chytrým telefonem tak nic důležitého neuteče. Aplikace nezavede uživatele jen do korejského Pchjongčchangu, ale nabídne informace i z Olympijských festivalů, které zavítají do Brna a Ostravy.

„Letošní aplikace ZOH 2018 je v pořadí už třetí, kterou jsme pro Český olympijský tým připravili, a mám radost, že nabízí zase o něco více. Doposud s námi olympijské hry sledovalo přes 300 tisíc uživatelů chytrých telefonů a věřím, že bude aplikace opět patřit k těm nejstahovanějším,“ říká Jan Stanko, ředitel marketingové komunikace T-Mobile.

Šéf digitální komunikace ČOV Tomáš Houska by rád přinesl olympiádu lidem až do kapsy. „Obsah aplikace tvoří přímo členové olympijského týmu. Nabízíme zábavu, emoce, výsledky, program, profily sportovců s odkazy na sociální sítě, detailní pohled do zákulisí. Olympiáda na druhém konci světa je vzhledem k časovému posunu výzvou i pro fanoušky. Olympijský program začíná ve dvě ráno českého času a vrcholí po obědě. Každý kdo ráno vstane a zapne appku, bude ihned vědět, co se v noci stalo a komu a kde může fandit celý den,“ vysvětlil.

Se začátkem Her odstartuje v aplikaci i velká vědomostní soutěž o telefony Samsung Galaxy A5 (2017) pro zákazníky T-Mobile, každý den po celou dobu olympiády vyhrává pětice nejrychlejších a správných odpovědí.

T-Mobile připravuje mobilní aplikace jako součást svých sponzoringových aktivit pravidelně. Od loňského září je zdarma ke stažení aplikace Český florbal, příznivcům fotbalu je určena zase ta s názvem Česká Repre.

  • Mobilní aplikace ZOH 2018 je zdarma ke stažení pro Android i iOS
  • Appku připravil T-Mobile, který je oficiálním partnerem Českého olympijského týmu
  • Předchozí olympijské aplikace si stáhlo přes 300 tisíc uživatelů

>>> Stahujte zde! <<<

líbil se ti článek?