Přihlaste se do nového vzdělávacího programu Sportovní diplomacie

Duální kariéra
Duální kariéra
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Zástupci sportovních organizací mají novou možnost vzdělání. Český olympijský výbor společně s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Vysokou školou ekonomickou v Praze a dalšími institucemi připravil pro zájemce z řad sportovních svazů nový vzdělávací program Sportovní diplomacie.

Tento vzdělávací program je součástí projektu Duální kariéra, který pomáhá sportovcům zajistit plynulý přechod ze závodní kariéry do běžného života. Účastníci se vzdělají v oborech, jako jsou organizace a financování sportu, management a marketing, sportovní diplomacie a další oblasti potřebné pro činnost ve sportovních organizacích.

Hlavním cílem programu je posílit zastoupení českého sportu v mezinárodních sportovních organizacích a připravit účastníky tak, aby byli kvalitními a efektivními zástupci svých organizací v rámci domácích i mezinárodních struktur.

Každý sportovní svaz může nominovat více uchazečů. Uzávěrka pro podání přihlášek na e-mailovou adresu info@olympic.cz je 11. července 2017. Podrobnosti o programu a jeho podmínkách a přihlášky svazu i kandidáta naleznete ZDE.

líbil se ti článek?