Večeře se sportovcem: Vydařená premiéra nové soutěže

Oficiální
Oficiální
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Díky naší nové mobilní aplikaci LOH 2016 a soutěži - Večeře se sportovcem - si první výherci splnili svůj sen a setkali se tváří v tvář s českou sportovní hvězdou. Ke společnému stolu jedné plzeňské pivnice v Praze tak usedli badmintonista Petr Koukal a fanoušci Marek s Tomášem. A byla to vydařená premiéra.

„Byl jsem docela nervózní, vůbec jsem netušil, co přijde za lidi. Ale potkal jsem sportovce tělem i duší. S klukama jsem si fajn pokecal o jejich práci, životě a hodně mne potěšilo, že jsou také badmintonisti. Chodí hrát pravidelně už pět let,“ usmíval se Petr Koukal.

Nadšení a radost panovala i na druhé straně. „Měl jsem velkou radost, že jsem se jako amatérský hráč mohl potkat s opravdovým profesionálem. Bál jsem se, že na sebe budeme koukat, nebudeme si mít co říct. Opak byl pravdou a u stolu to chvílema vypadalo, jako by se aktéři setkání znali několik let. “Petr nás vzal do klasické plzeňské hospody na pivo. Super večer,“ pochvaloval si fanoušek Marek.

„Když jsem se dozvěděl, že jsem vyhrál, na moment mne přepadl strach. Dokonce jsem si pohrával s myšlenkou, že to zruším. Teď jsem rád, že jsem to neudělal. Petr je neskutečně zajímavý člověk a netušil jsem, že takový pohodář. Byl to fakt skvělý zážitek, “ přiznal Tomáš.

A na co se fanoušci Petra ptali?

„Poradil jsem jim pár badmintonových cvičení. Klasicky se ptali, jak hraji beckhend tak daleko. Na to se mne ptají všichni, kdo někdy badminton hráli. Ale nebavili jsme se jen o badmintonu, povídali jsme si o všem možném. Dělají i zajímavou práci z technologických oborů, to mne hodně zajímalo. Udělalo mi navíc radost, že jim nebyl cizí ani projekt STK pro chlapy,“ řekl dvojnásobný účastník olympijských her Petr Koukal.

Dalším sportovcem, který povečeří s fanoušky, bude moderní pětibojař David Svoboda. Chcete se nechat pozvat? Není nic jednoduššího než si stáhnout aplikaci a zapojit se do soutěže.

líbil se ti článek?