Výsledky soutěže Sport Amatér Foto 2015

Tiskové zprávy
Tiskové zprávy
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Třináctý ročník fotografické soutěže SPORT AMATÉR FOTO, kterou pořádá Český olympijský výbor společně se serverem Rajče.net, zná své vítěze. Tím absolutním se stal Martin Kozák a jeho skokanka do vody. V hlasování veřejnosti nejvíce zaujala série momentek z požárního sportu od Jakuba Duška.

Do letošního ročníku tradiční soutěže, která proběhla za podpory partnerů soutěže Rajče.net, CzechTourism, Nutrend a Sazka, se přihlásilo celkem 211 autorů s úctyhodným počtem 523 fotografií.

Autoři těch nejpovedenějších fotek v této kategorii se mohou radovat z hodnotných cen, mezi kterými jsou například hodinky Prim ze speciální edice olympijské kolekce, výrobky od společnosti Nutrend nebo i fotografická publikace ČOV z Olympijského parku v Praze.

Výherci zvolení odbornou porotou

1. místo - Martin Kozák, skokanka do vody

2. místo - Tomáš Hejnal, dítě cvičí na kruzích pod dozorem trenéra

3. místo - Patrik Svída, baseballista chytající míček

Vítěz veřejného hlasování

1. místo - Jakub Dušek, požární sport

Speciální dětská kategorie

Letošní ročník SAF obohatila i nová speciální dětská kategorie. Do této kategorie, jejíž partnerem je společnost Sazka, partner Sazka Olympijského víceboje, bylo zařazeno 155 fotografií sportujících dětí. Odborná porota nejpozději do 15. ledna rozhodne o třech nejpovedenějších. Autoři vítězných snímků se mohou těšit na mini-pingpongový stůl.

Všem zúčastněným autorům děkujeme. Další zajímavé fotografie budeme zveřejňovat na facebookové stránce Česko sportuje.

Více o pravidlech a průběhu soutěže najdete na Rajče.net.

Výsledky soutěže a další fotografie úspěšných autorů najdete zde.

líbil se ti článek?